Cronicbackup | Cronicbackup - Bli återförsäljare
Blir återförsäljare till Sveriges bästa backuptjänst!
återförsäljare,backup,cronic,it
7615
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-7615,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Är du intresserad av att bli återförsäljare?

Vi ställer höga krav på våra återförsäljare.
Nedan kan du läsa mer om vad som krävs.

 

Vi befinner oss i en expansiv fas med en hög tillväxttakt och vi söker ständigt nya samarbetspartners som vill sälja våra tjänster inom backup.

Som återförsäljare är du en viktig representant för oss. Du förmedlar våra produkter och tjänster och det är tydligt att du är en återförsäljare med ditt eget varumärke.
Vi väljer noggrant ut de som har kunskapen samt viljan att ta detta ansvar och tillföra vår produkt någonting positivt. Som återförsäljare till en av marknadens mest kapabla backuptjänst, ställer vi krav på ditt kunnande och din drivkraft.

Som återförsäljare av Cronic Backup kan du utöka din produktportfölj och erbjuda dina kunder en helhetslösning, genom att paketera dina erbjudanden tillsammans med våra tjänster. Ingen återförsäljare är för liten eller för stor. Vi skräddarsyr ett upplägg anpassat för din verksamhet.

Kontakta oss idag.

Kontakta oss Idag